22. mei, 2015

Winnaar nationale accountancy award - Spoelstra & Scherer

U had hier een vervolg vervolg verwacht over 12 KPI's. Maar ik onderbreek even voor goed nieuws dat ik met u wil delen.

Spoelstra & Scherer is de grote winnaar geworden van de Accountancy Awards 2015. Het kantoor won zowel de prijs voor het meest innovatieve accountantskantoor van de regio West Nederland als de overall, nationale Award. Spoelstra & Scherer won de prijzen vooral vanwege het 'Value Based Pricing'-model dat het kantoor hanteert. Ook vond de jury het lovenswaardig dat kantoor zijn inspiratie heeft opgestoken in het buitenland - in Australië om precies te zijn, een land dat vooroploopt als het gaat om innovatie in de accountancy.

Pitch content:
Spoelstra & Scherer is een accountantskantoor dat al jaren innovatief is. 10 jaar geleden hadden wij al internetboekhouden, later volgende de webportal, electronisch dossier, digitale jaarrekeningen en ondertekeningen, scanboekhouden, SBR als eerste, efacturatie etc en sinds kort rapportages middels dashboards.

Daarmee konden wij ons in het verleden prima onderscheiden. Maar dat is niet meer genoeg. Alle kantoren leveren in principe het standaard jaarwerk. Daarom zijn wij naar Australië gegaan en leerde een nieuwe aanpak, verdienmodel en tools.

Wij onderscheiden ons nu op
Geen uurtje factuurtje; zekerheid vooraf, geen verassing achteraf
Gratis software; facturatiepakket en webportal. Met iDeal onze facturen betalen,
Proactief advies; geen einde jaarstips maar advies gedurende het gehele jaar op 8 gebieden

Daar waar andere stoppen gaan wij verder. Wij focussen niet alleen op de jaarwinst voor enkel belastingbesparing. "De prestatie meten, zonder de echte doelstelling te weten,
Is een onderneming besturen zonder een dashboard als navigatie te sturen".

Wij helpen u daarmee beter te presteren en uw doelen te realiseren!

Volgende week weer het vervolg van de 12 Kpi's van een succesvol accountantskantoor

Tel. 020-4820612

Meest recente reacties

07.06 | 09:53

Ik ben vandaag blij, bedankt Joshua Benjamin-leningsmaatschappij voor de lening die aan mij is verleend. Terwijl ik probeerde een lening te krijgen, werd ik verschillende keren misleid totdat ik de le

13.06 | 11:39

Beste Marcel,

Super goed artikel, ben het helemaal met je eens. Zou mooi zijn als ik dit artikel op LinkedIn kan delen. Helaas alleen op Twitter en Facebook.

Groet,

Valentijn Kortz

29.08 | 15:34

Kansen genoeg Paul. Accountants moeten Out Of The Box denken,

29.08 | 07:33

Nog een kans: MKB bedrijven en ZZP’ers hebben een probleem met het verkrijgen van financiering en een kennisachterstand op het gebied van financieringsinstrumenten.

Deel deze pagina