19. aug, 2015

Exact Cloud Accountant Award


Niet zonder trots bericht ik u dat mijn accountantskantoor wederom is genomineerd voor een award! Afgelopen zomer won ik de Nationale Accountancy Award voor het meest innovatieve accountantskantoor van Nederland. Nu is mijn kantoor voorgedragen door een vakjury voor de Exact Cloud Accountant Award. Onderdeel van de verkiezing is een publieksstemming. Daarom vraag ik om uw stem. Een kleine moeite om uw waardering voor mijn visie en blogactiviteiten te geven en mij een kans te geven te winnen van de grotere concurrenten. Dat kan via bovenstaande link.

Meest recente reacties

07.06 | 09:53

Ik ben vandaag blij, bedankt Joshua Benjamin-leningsmaatschappij voor de lening die aan mij is verleend. Terwijl ik probeerde een lening te krijgen, werd ik verschillende keren misleid totdat ik de le

13.06 | 11:39

Beste Marcel,

Super goed artikel, ben het helemaal met je eens. Zou mooi zijn als ik dit artikel op LinkedIn kan delen. Helaas alleen op Twitter en Facebook.

Groet,

Valentijn Kortz

29.08 | 15:34

Kansen genoeg Paul. Accountants moeten Out Of The Box denken,

29.08 | 07:33

Nog een kans: MKB bedrijven en ZZP’ers hebben een probleem met het verkrijgen van financiering en een kennisachterstand op het gebied van financieringsinstrumenten.

Deel deze pagina