18. jul, 2017

The Perfect Firm - Seminar 13 september

Hoe ziet het perfecte accountantskantoor eruit? Dat is de vraag die accountancy visionair Rob Nixon CEO van Panalitix ook kreeg. Op basis van 20 jaar ervaring heeft hij een duidelijk beeld. In zijn laatste boek "The Perfect Firm" komt hij met een duidelijke visie.

Het is een kantoor met een duidelijke strategie wat resulteert in goede prestaties voor client en kantoor. Welke strategie volgt uw kantoor? Is die wel aanwezig? Hoe voert u de gekozen strategie uit? 

Wilt u uw kantoorprestaties verbeteren; kies een strategie en onderneem actie. Focus op een duidelijke strategie op het gebied van capaciteit, winstgevendheid en groei en u boekt aantoonbaar betere resultaten. Slechts 30 activiteiten bepalen u succes: 11 activiteiten voor winstverbetering, 8 voor capaciteitverbetering, en 11 voor omzetgroei. 

Meer weten? Surf naar http://bit.ly/2u6yS8J

020-4820612

www.panalitix.nl

Meest recente reacties

07.06 | 09:53

Ik ben vandaag blij, bedankt Joshua Benjamin-leningsmaatschappij voor de lening die aan mij is verleend. Terwijl ik probeerde een lening te krijgen, werd ik verschillende keren misleid totdat ik de le

13.06 | 11:39

Beste Marcel,

Super goed artikel, ben het helemaal met je eens. Zou mooi zijn als ik dit artikel op LinkedIn kan delen. Helaas alleen op Twitter en Facebook.

Groet,

Valentijn Kortz

29.08 | 15:34

Kansen genoeg Paul. Accountants moeten Out Of The Box denken,

29.08 | 07:33

Nog een kans: MKB bedrijven en ZZP’ers hebben een probleem met het verkrijgen van financiering en een kennisachterstand op het gebied van financieringsinstrumenten.

Deel deze pagina